Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Когато кашля детето - хомеопатия

При болезнена и суха кашлица- Шуслерови соли номер 3 При кашлица със спазми - Шуслерови соли номер 7  още »

Масаж на бебето

Масаж на бебето 1. Техники за масажиране на бебето 2. Масаж на бебето по месеци 1. Масажът и гимнастиката подобряват работата на дихателната и сърдечно-съдовата система, стимулират развитието на нервната система, сетивните органи и опорно-двигателния апарат. Те подобряват емоционалния тонус на дтето и повишават защитните сили на детския организъм срещу различни заболявания. Основната цел на масажа и гимнастиката в кърмаческа възраст е да подпомогне развитието на движенията на детето съобразно функционалните му възможности. Чрез... още »

Бременност по седмици. Седма гестационна седмица

  Твоето бебенце е голямо, колкото бобено зрънце. Все още не можеш да го усетиш, но можеш да го видиш на поместеното по-долу ВИДЕО . Бебе: Твоето бебе вече е с внушителните размери от 7-9 мм. Главата му е несъразмерно голяма спрямо останалата част от тялото и е наклонена към гърдите. Започва да се формира лицето, като очите са отстрани и са все още затворени. Оформят се ноздрите. Добре различими са крайниците, които са доста активни. Сърцето бие около 150 пъти в минута и придвижва кръвта по тялото на ембриона. С ултразвуков преглед може... още »

Бременност по седмици. Шеста гестационна седмица

  Твоето бебенце е голямо, колкото зрънце от леща. Все още не можеш да го усетиш, но можеш да го видиш на поместеното по-долу ВИДЕО . Бебе: Твоето бебе е вече 4-6 мм. Има сърце, което бие ритмично, и може да се чуе със специален ултразвуков апарат. На 6-та седмица и 2-ия ден, се появяват първите мозъчни импулси. До 6-та седмица, мозъчните полукълба нарастват несъразмерно бързо в сравнение с останалите части на мозъка. Външните уши започват да придобиват своята форма.  Появяват се израстъци на ръце и крака, които бебето се опитва да... още »

Бременност по седмици. Пета гестационна седмица

  Твоето бебенце е голямо цели 4 милиметра. Все още не можеш да го усетиш, но можеш да го видиш на поместеното по-долу ВИДЕО. Бебе: Твоето бебе вече може да се нарече ембрион. То е с размери около 3-4 мм. Оформя се околоплодният мехур, който ще го предпазва. През тази седмица ще започне да бие сърчицето. Започва и образуването на стволовите клетки, от които след това ще се развият всички кръвни клетки. Развиват се половите органи, щитовидната жлеза и черният дроб. С ултразвук може да се наблюдава и жълтъчното мехурче, което за момента... още »

Бременност по седмици. Четвърта гестационна седмица

Четвърта гестационна седмица Между 3-та и 4-та седмица, тялото е вече ясно очертано - мозъкът, гръбначният стълб и сърцето на зародиша могат лесно да бъдат идентифицирани заедно с жълтъчната торбичка. Бързият растеж кара сравнително плоския зародиш да се свие. Този процес обхваща част от жълтъчната торбичка, около повърхностния слой на храносмилателната система, като се оформят гръдния кош и коремните кухини на развиващия се индивид. От образувалите се три зародишни пласта, започват да се формират определени органи и системи.... още »

FAQ

КАКВО  Е САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ?  Груповото пазаруване е сравнително нов  за България бизнес.    Той представлява онлайн закупуване на стоки или  услуги на по-ниска цена (най-малко 50%) под формата на ваучери.   КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА...