Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Стихотворение ЖАЖДА

Жажда При теб ще дойда, обич натежала, с вперени напред крила, през  времето ще тичам отмаляла, преследвайки на любовта зова. Летейки, аз при тебе ще се върна с тяло на богиня, с душата на дете, и любовта ни в огън ще превърна, дори да съм със счупени криле.   Умиращата птица пак е птица, макар да е ранена от любов. Обичаща, жената е орлица, когато следва цел и порив нов. И моят  полет земен и неземен ще те последва и накрай света, дори да бъде полетът последен, дори да съм със счупени крила. Автор:  Мeри  Ан... още »

Стихотворение ЕДНА ЖЕНА

ЕДНА ЖЕНА   Една жена  те чака цяла вечер и мислите й свързани са с теб. Една звезда избира от небето и с нея пожелава ти късмет. Луната се усмихва закачливо и проследява своята звезда и спомня си за времето, в което и тя била е влюбена жена. Прозореца отсреща засиява и светлия си поздрав праща пак със него тихичко й пожелава любов такава и безгрижен смях. А ти си сам... И пушиш мълчаливо, но виж... При тебе е дошла звезда, поема ти ръката колеблива и те завежда при една... още »

FAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...