Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Таблица за енергийната стойност на хранителните продукти

  Вижте още: За да сте във форма – пийте повече вода на ден! Как да отслабнем според диетата ЗОНАТА Диета според гликемичния индекс на храните Диета с масло от ленено семе    Таблица за енергийната стойност на хранителните продукти  Количеството Протеини, Мазнини, Въглехидрати и Калории е дефинирано за 100 гр./мл. продукт за всички изброени храни/напитки. Храна Протеини Мазнини Въглехидрати Калории Месо, месни продукти и яйца Агнешко 17.5 11.7 0.0 178 Говеждо месо от филе... още »

За да сте във форма – пийте повече вода на ден!

За да сме във форма, трябва да пием по осем чаши на ден вода, според диетата ЗОНАТА Виж тук Правила на диетата ЗОНАТА                Диета според гликемичния индекс на храните               Диета с масло от ленено семе Приемът на повече вода е един от най-важните аспекти  в живота,  тъй като този начин на хранене ще накара тялото ви да превключи от изгарящ въглехидратите метаболизъм, към изгарящ мазнините метаболизъм. Това изгаряне на мазнини ще увеличи с... още »

Как да отслабнем според диетата ЗОНАТА

    КАК ДА ОТСЛАБНЕМ СПОРЕД  ДИЕТАТА ЗОНАТА    Правилата са прости: 1. Разберете какви са протеиновите нужди на тялото ви. Никога не консумирайте повече протеини от необходимото. И никога не консумирайте по-малко. 2. При всяко хранене спазвайте пропорциите 1:1 за протеини и въглехидрати. 3. Разпределете дневното количество храна равно­мерно през деня, на три основни, но не обилни, и две леки хранения. 4. Никога не допускайте интервалът между две хра­нения да надхвърля пет часа. (Най-добрият момент... още »

Диета според гликемичния индекс на храните

Хранене  според гликемичния индекс (ГИ)  на храните     или един начин да бъдеш добър към тялото си Този начин на хранене стои в основните принципи на доста диети, той е много здравословен и е най-близко до натуралния начин на хранене на човешкия организъм, който с течение на времето ние сме променили до неузнаваемост. Някои от тези диети са добили дори световна популярност като: South Beach Diet, Zone Diet, Low Carbs Diet, D-r Atkins Diet. Принципа залегнал в основата на това хранене съвсем общо казано е в това, да се сведат... още »

Диета с масло от ленено семе

ОТСЛАБВАНЕ С ЛЕНЕНО МАСЛО   Маслото от ленено семе: Намалява нуждата от мазни и сладки храни Увеличава скоростта на метаболизма Поражда чувство на насита (чувство на цялостност и удовлетворение, което по принцип следва след хранене) Регулира кръвната захар Регулира нивата на инсулин Увеличава консумирането на кислород Хората поемат лененото семе най-вече, когато имат проблеми с обмяната на веществата. Доказано е, че лененото семе  има слабително действие и се отразява много добре на... още »

FAQ

КАКВО  Е САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ?  Груповото пазаруване е сравнително нов  за България бизнес.    Той представлява онлайн закупуване на стоки или  услуги на по-ниска цена (най-малко 50%) под формата на ваучери.   КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА...