Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Хомеопатия за бебета и деца

            Хомеопатичните лекарства са предпочитан метод за лечение на бебета и деца. Много специалисти наричат хомеопатичното лечение "нежната медицина", защото тя не вреди на организма, щадяща е, няма странични действия, безвредна и винаги е резултатна. Много майки предпочитат да лекуват болното си дете с хомеопатия, отколкото да му взимат антибиотици.             Ако не сте  посетили специалист хомеопат, не се притеснявайте. На нашия пазар в аптечната... още »

Хомеопатия - Шуслерова сол №3

 Солите на д-р Шуслер: Есенция на здравословния живот Шуслеровите соли са хомеопатичен продукт.  Те са 12 на брой : Сол номер 3 - Солта за първа помощ на имунната система Солта при:инфекции в началния им стадий Къде действа: Ферум фосфорикум е задължителна в първите стадии на всички инфекции. Тя подпомага лечението на силното възпалeние, настинките, грипа, раните, ожулванията, порязванията, както и първите признаци на слънчево изгаряне. Как се према?: Таблетките се оставят бавно да се разтопят в устатата. Ако е... още »

Хомеопатия - Шуслерова сол №2

 Солите на д-р Шуслер: Есенция на здравословния живот Шуслеровите соли са хомеопатичен продукт.  Те са 12 на брой : Сол номер 2 - Солта на здравите кости и зъби Солта на: костите и зъбите Къде действа: Калциум фосфорикум подпомага растежа и оздравителните процеси на костите и зъбите. Солта е важен помощник при лечението на счупвания и остеопороза. Как се према?*: Таблетките се оставят бавно да се разтопят в устатата. Ако е необходимо, могат да се разтворят в малко вода. Приемат се 15-30 минути преди хранене. още »

Хомеопатия - Шуслерова сол № 1

 Солите на д-р Шуслер: Есенция на здравословния живот Шуслеровите соли са хомеопатичен продукт.  Те са 12 на брой :   Сол номер 1   - Солта на еластичната съединителна тъкан Солта на: Съединителната тъкан, връзките и сухожилията, вените и мускулите. Къде действа: Калциум флуоратум повишава еластичността на съединителната тъкан и сухожилията, както и подобрява здравината на костите и зъбите. Укрепва вените, склонни към разширение, предотвратява измененията на съединителната тъкан, водещи до целулит, бръчки и... още »

Хомеопатия - Есенция на здравословен начин на живот

Хомеопатичната медицина стои на здрава научна основа. Тя  използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства, се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм.  Често  наричат  хомеопатията “нежната медицина”, защото тя действа изключително меко, без сътресения за организма, по посока на реакцията на самия организъм, а не срещу него и без да нанася вреда по токсичен път или да променя самия организъм. Произхода на думата “Хомеопатия” е гръцки: Homoios – подобен; pathos – страдание и... още »

FAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...