Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Бременност по седмици. Пета гестационна седмица

  Твоето бебенце е голямо цели 4 милиметра. Все още не можеш да го усетиш, но можеш да го видиш на поместеното по-долу ВИДЕО. Бебе: Твоето бебе вече може да се нарече ембрион. То е с размери около 3-4 мм. Оформя се околоплодният мехур, който ще го предпазва. През тази седмица ще започне да бие сърчицето. Започва и образуването на стволовите клетки, от които след това ще се развият всички кръвни клетки. Развиват се половите органи, щитовидната жлеза и черният дроб. С ултразвук може да се наблюдава и жълтъчното мехурче, което за момента... още »

Бременност по седмици. Четвърта гестационна седмица

Четвърта гестационна седмица Между 3-та и 4-та седмица, тялото е вече ясно очертано - мозъкът, гръбначният стълб и сърцето на зародиша могат лесно да бъдат идентифицирани заедно с жълтъчната торбичка. Бързият растеж кара сравнително плоския зародиш да се свие. Този процес обхваща част от жълтъчната торбичка, около повърхностния слой на храносмилателната система, като се оформят гръдния кош и коремните кухини на развиващия се индивид. От образувалите се три зародишни пласта, започват да се формират определени органи и системи.... още »

Еменски каньон

Еменският каньон се намира близо до  Великотърновското село Емен. Селцето е разположено в живописните поли на Предбалкана на 20 км. западно от Велико Търново. То е малко и закътано, но много посещавано, заради природните си дености. От центъра на   селото се тръгва  към каньона за около 5 минути с кола. Когато видите  от дясната ви страна малка табела "Към водопада", започва вашия пешеходен маршрут.  Имате  възможност за избор. Единият вариант е лесен преход. Той минава само отгоре по ръба на... още »

Груповото пазаруване в България набира обороти

  В България има ПОСТОЯНЕН ИНТЕРЕС към груповото пазаруване. Това е така, защото отстъпките варират от 50% до 90%. Услугите на груповото пазаруване са с широк диапазон от изгодни предложения  и на достъпни цени. Разнообразието на предлаганите стоки и услуги расте с всеки изминал ден и това дава основание да се предполага, че този вид пазаруване ще продължава да печели нови и нови клиенти. НАЙ-ЧЕСТО се купуват стоки, свързани със здравето, красотата , туризма, забавленията и спорта. Най-често ваучери се купуват от жени – около... още »

FAQ

Общи условия за ползване на интернет сайт okeybg.com   І. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ТЕРМИНИ Потребителите заявяват, че са запознати и са съгласни с дефинициите на следните термини: 1.      ИНТЕРНЕТ САЙТ е съвкупност от интернет страници, с обща заглавна...