Запишете се за нашия бюлетин
При въпроси свържете се с нас: okeybg или 0877 11 99 10

Хомеопатия за бебета и деца

            Хомеопатичните лекарства са предпочитан метод за лечение на бебета и деца. Много специалисти наричат хомеопатичното лечение "нежната медицина", защото тя не вреди на организма, щадяща е, няма странични действия, безвредна и винаги е резултатна. Много майки предпочитат да лекуват болното си дете с хомеопатия, отколкото да му взимат антибиотици. 

           Ако не сте  посетили специалист хомеопат, не се притеснявайте. На нашия пазар в аптечната мрежа съществуват много готови лекарствени хомеопатични продукти, които са предвидени за лечение на деца. Във всяка аптека може да се намерят  лекарства на хомеопатична основа. Там могат да се намерят и  т. нар. Шуслерови соли, които могат да се дават на деца при всякакви болести - висока температура, болки при никнене на зъбки, диария, повръщане и др.

           Лекарствата на доктор Шуслер са 12 на брой. Всяко едно отговаря за определено състояние в човешкия организъм. Могат да се пият поотделно, а могат и да се комбинират за по-добър ефект. Във всяка една по-голяма аптека могат да бъдат закупени, като цената за 80 броя хапчета е между 9 и 10 лв. Достъпни са, безвредни и много ефикасни.

ОБЩИ указания за вземане на хомеопатичните лекарства:

 1.Не давайте на деца и бебета  повече от 12 хапчета на ден.

2. Хапчетата не се гълтат. Те се разтворят в лъжичка с вода, ако бебето е малко или се смучат.

3. Всички хапчета на хомеопатична основа се взимат 20 минути преди или след храна.

 

Ето някои рецепти:


  СВАЛЯНЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -   Ако температурата е до 38 градуса се взема по едно хапче от шуслерова сол номер 3  през един час до сваляне на температурата. А над 38 градуса температура се взема по едно хапче шуслерова сол номер 5. Общо до 12 хапчета на ден за деца над една година и до 6 таблетки на ден за деца под една година.

ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ С ТЕМПЕРАТУРА - На всеки час се дава на  бебето или детето  Инфлуцид и шуслерова сол номер 3 - Общо до 12 хапчета на ден за деца над една година и до 6 таблетки на ден за деца под една година.

ХРЕМА - 1.Давайте на детето по една таблетка от хомеопатичен продукт Коризалия. Общо до 12 хапчета на ден за деца над една година и до 6 таблетки на ден за деца под една година.

ХРЕМА - 2. При хрема можете да давате на детето  коктейл  по едно хапче от шуслерови соли с номера 3, 4 и 8. Разтваряте ги в малко количество вода - примерно една супена лъжица, и детето ги изпива. Така на всеки час до подобрение на състоянието. Общо до 12 хапчета на ден от всеки номер шуслерови соли за деца над една година и до 6 таблетки на ден от всеки номер соли -  за деца под една година.

ХРЕМА  -3 При по-силна  хрема  давайте за смучене по една таблетка от хомеопатичното лекарство Цинабсин. Общо до 12 хапчета на ден за деца над една година и до 6 таблетки на ден за деца под една година.

 ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА - В продължение на един месец детето взима сутрин, обед и вечер по една таблетка от хомеопатичния продукт Инфлуцид. Според направено изследване, този начин на лечение е защита за организма за три месеца напред. Може да се прилага и за възрастни хора.

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!

Трябва да сте влезнали в системата, за да оставяте коментари към офертите

FAQ

КАКВО  Е САЙТ ЗА ГРУПОВО ПАЗАРУВАНЕ?  Груповото пазаруване е сравнително нов  за България бизнес.    Той представлява онлайн закупуване на стоки или  услуги на по-ниска цена (най-малко 50%) под формата на ваучери.   КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА...